Місячне затемнення 8 листопада: чого очікувати?

Завтра, 8 листопада 2022 року, місяць буде закритий тінню Землі повністю, тому місячне затемнення назвали повним.

Чим унікальне затемнення 8 листопада

За ступенем затіненості місячні затемнення поділяються на повні, коли тінь Землі повністю закриває від свого природного супутника Сонце, та часткові, коли сонячне світло усе ж дістається поверхні Місяця. Існують також півтіньові події, коли небесне тіло заходить не у повну тінь Землі, а у її напівтінь. Обидва місячні затемнення цього року є повними.

Здавалось би, Земля накриває свій супутник тінню повністю так часто. Але ні – такий збіг трапляється лише раз на кілька років. Так наступне повне місячне затемнення, за розрахунками астрономів, має відбутись аж у 2025 році. у 2023 та 2024 роках очікується по одному частковому і одному півтіньовому затемненню Місяця.

Явище, яке трапиться 8 листопада, припаде на повню, яка називається Місяцем бобра. У точках, де його видно буде найкраще, воно триватиме приблизно 3 години і 40 хвилин.

Бачення астрологів

Астролог Валентина Віттрок заявила, що в Місячне затемнення 8 листопада на деяких людей чекає небезпека. За її словами, цього дня “смерть нагадає про себе”. 8 листопада Чорний Місяць матиме найвищу силу. Це може негативно вплинути на заплановані події.

Астролог розповіла:

Місячне затемнення, яке відбудеться 8 листопада об 11:00 о 17-му градусі Тельця і ​​17-му градусі Скорпіона, несе найвищу силу Чорного Місяця. Саме Ліліт становить мажорний аспект до Венери та Нептуна. “Ворота Попелюшки” відкриються, але яка сила увірветься через них – питання майбутнього. Важливо в цей магічний час не тішитись і не бажати зла. Звичайно, і не причаровувати, щоб потім не кусати лікті. Венера проходить руйнівний чорномагічний градус Скорпіона та знаходиться у напруженому аспекті до Сатурна та з’єднанні Місяць-Уран

Астролог зауважила, що 8 листопада будуть загострення темної енергії. Якщо людина планує на цю дату важливі події, краще перенести їх.

Жінка наголосила:

Темна енергія місячного затемнення сама по собі дуже сильна, і краще, якщо ми зуміємо відірватися від спокус і закрити всі шлюзи. Це час трансформації матерії. Трави наповнюються отрутами, смерть нагадає про себе, для когось смерть кохання чи проєкту буде символічною, але не всіх торкнуться ці теми трансформацій“.

У день місячного затемнення можна:

  • миритися з близькими;
  • проводити час з коханими;
  • медитувати або займатися творчістю;
  • відпочивати і берегти сили.

У цілому, в цю дату краще залишатися вдома і якомога менше комунікувати з соціумом. Врахуйте, що негативні енергії не дрімають і можуть відібрати у вас життєві сили.

Що не можна робити ні в якому разі:

  • вирішувати питаня, пов’язані з роботою або зарплатою;
  • переїзжати на нове місце проживання;
  • сваритися і ображати когось;
  • подорожувати;
  • брати кредити.

Також в період місячного затемнення краще не робити ніяких операцій, не ходити на консультації до лікарів і взагалі не займатися своїм здоров’ям – результат вас не порадує. Враховуйте, що затемнення місяця часто стає причиною ДТП, тому будьте обережні за кермом. Силу місяця ми будемо відчувати три дні до і три дні після 8 листопада, тобто, з 5 по 11 число. Взагалі періоди місячних затемнень – небезпечний час, так як є великий ризик втрати самоконтролю і необдуманих дій. В людині оголюється все найгірше, вона готова на агресивні і навіть небезпечні вчинки.Однак астрологи кажуть, що місячні затемнення одночасно несприятливі і вдалі події – наприклад, те, що станеться 8 листопада 2022 року, дасть поштовх багатьом. У вас вийде розпрощатися з тим, що для вас неважливо і з тим, що несе деструктивну енергію.Відбудеться своєрідне очищення і звільнення душі, а це – пряма дорога до трансформації.

Наступне повне місячне затемнення відбудеться не раніше 14 березня 2025 року.

Твій світ з посиланням на Інтернет джерела