Притула оголосив про новий збір для допомоги ЗСУ

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула оголосив новий “мега-збір” коштів для закупівлі обладнання, необхідного Збройним силам України. Цього разу українці можуть допомогти закупити бронетехніку для військових.

Фонд Сергія Притули оголосив новий збір коштів для ЗСУ – цього разу збирають 200 млн грн на закупівлю 50 бронетранспортерів Spartan.

«Ви хотіли великий збір? Мегазбір? А давайте для нашої рідненької армії купимо дуже багато боронованої техніки. Давайте будемо брати її десятками, пачками і зробимо з того всього великий броньований кулак. Великий збір на 50 «Спартанів» оголошую відкритим. Погнали!», – написав він у Facebook.

Притула зазначив, що на партію з 50 британських бронетранспортерів Spartan потрібно 200 млн грн. Збір триватиме з 2 по 8 листопада. За словами Притули, всі 50 БТР є в наявності, тож ця партія зможе дуже швидко прибути в Україну.

Реквізити для переказів: ПриватБанкМоноБанк та Paypal: serhiy.prytula.kyiv

Контекст

З початку повномасштабного вторгнення Росії Фонд Притули придбав для українського війська понад 750 одиниць колісного транспорту, пікапів, позашляховиків, медичних авто, інкасаторів, багі та вантажівок. 

За пів року Фонд перетворився на одну з найефективніших волонтерських організацій.  У червні 2022 року він був серед лідерів за зборами з-поміж найбільших фондів.

До 24 лютого фонд опікувався людьми з інвалідністю, сиротами, літніми людьми. Рішення перейти на військові рейки команда прийняла за декілька днів до вторгнення.

Нагадаємо, на початку жовтня за добу Сергій Притула та Сергій Стерненко зібрали 352 млн грн гривень на закупівлю ударних дронів-камікадзе RAM ІІ UAV для потреб ЗСУ. А у серпні за зібрані «Фондом Сергія Притули» та блогером Ігорем Лаченковим 600 млн грн придбали супутник та доступ до бази даних знімків компанії ICEYE.

Додамо, 1 листопада благодійний фонд «Повернись живим» також оголосив про початок збору 325 млн грн для придбання 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів «ШАРК» української компанії Ukrspecsystems.

Закликаємо долучатися та наближувати ПЕРЕМОГУ разом!

Твій світ з посиланням на Інтернет джерела