Що таке жіноча енергія, навіщо вона потрібна і де її брати?

Постійна втома, перепади настрою, відсутність будь-яких бажань і нескінченний потік негативних емоцій — ​такий стан, на жаль, знайомий більшості панянок. Ми звикли списувати все на міжсезонну депресію або невдалі життєві періоди, а насправді така ситуація пояснюється просто — ​дефіцитом енергії

Що таке жіноча енергія?

Простіше кажучи, це енергія, притаманна всім живим істотам жіночої статі. Щось сакрально загальне є у всіх самок: якась особлива сила і особлива слабкість, прагнення до краси, ніжності і турботи.

Зараз поговоримо саме про жінок: як ми відчуваємо свою силу? Все просто: коли жінка «в ресурсі», вона відчуває, що здатна на багато що. Є мрії, цілі, і є сили для руху до цих мрій та життєвих цілей.

Але трапляється, що жіноча енергія на нулю і ніяких сил немає. Часто здається, що нічого хорошого в майбутньому не буде – настільки низький рівень жіночої енергії небезпечний, тому що викликає депресивні думки і настрої. Що ж робити для того, щоб підвищити рівень своєї жіночої енергії?

Коли жінка наповнена енергією…

Вона мати до якої ще не досвідчена дитина біжить за порадою, вона будинок, тепло та ніжність для дорослого чоловіка, легкість та сміх у компанії друзів. Але це все про ту жінку, яка сповнена. Яка спочатку навчилася літати, а потім уже сіла вити гніздо, або ж займається цими двома робила одночасно.

Це про жінку, яка не забула своєї природи. Не пішла з головою у прання, прибирання, чвари з чоловіком та крики на дітей. За ведичними знаннями енергія Жінки вважається основою Світу.

Секрет – у дрібницях.

Вчися цінувати момент, бачити прекрасне в ранковому світанку, насолоджуватися сміхом з подругою, посміхнутися перехожому, нагодувати бездомного кошеня, купити парфуми, дивитися на все здивовано, щоразу відкриваючи все наново, адже це справді не пізнаний Світ.

Що забирає жіночу енергію?

Жіноча енергія — це субстанція з величезним потенціалом: починаючи від створення нових світів (народження дітей) і закінчуючи привнесенням гармонії.

Однак чому ми бачимо так багато нещасних жінок? Тих, хто не в злагоді зі світом і, перш за все, з собою? Тих, хто втратив свій шлях і знаходиться в полоні стереотипних переконань, під тиском агресивного партнера або моральних травм? Вся справа в тому, що без поповнення запасів будь-який резервуар незабаром виявиться порожнім.

Існує дуже багато приємних способів відновити жіночі життєві сили. Потрібно тільки одне — ​скористатися ними, і результат експерименту вас здивує! Отже, спробуйте наступне:

Налагодити сон

Це найперше, що потрібно зробити для збільшення жіночої енергії. Справа в тому, що при нестачі сну жінка просто не має можливості накопичити сили. Жіночий ресурс в основному приходить в розслабленому стані, а найбільш розслаблені ми, коли спимо. І чим довше, глибше ми спимо, тим більше жіночої сили можемо притягнути і засвоїти.

Догляд за власним тілом

Розслаблюючий масаж, новий манікюр, візит у сауну чи спортивну залу, маска для волосся або ванна з ароматичними оліями — ​все це не звичайні капризи, а цілющі процедури, необхідні для вашої психологічної рівноваги! Крім того, красива й доглянута жінка завжди привертає увагу мужчин, а це теж підвищує рівень жіночої енергії.

Уникати конфліктів…

На конфлікти і конфронтацію витрачається велика кількість сил – перестаньте це робити! Вирішіть, що ваш спокій і ресурс вам дорожче і сміливо уникайте людей, яким аби посперечатися. Побачите – відразу відчуєте себе краще.

Творчість

Вплив її на жінок не просто сильний, а надзвичайно могутній! Неважливо, чим ви будете займатися: співати, малювати, плести спицями чи вишивати хрестиком. Просто робіть це! Усвідомлення того, що ви створюєте щось власними руками, підвищує самооцінку, а заспокійливі монотонні рухи урівноважують емоційний стан. І енергія наповнить вас!

Особистісний розвиток

Не слід вважати, що призначення жінки обмежується виключно наведенням краси та домашніми клопотами. Ви повинні почувати себе цікавою особистістю, адже це приваблює оточуючих і наповнює вас життєвими силами! Розвивайте свій кругозір, багато читайте, плануйте справи та зустрічі, запишіться на курси вивчення іноземної мови, врешті-решт! Пізнання нового дарує незвідані враження та відчуття — ​вам є що розказати і чим поділитися. А це і є жіноча енергія!

Твій світ з посиланням на Інтернет джерела