Отець Піо: неймовірні факти про монаха та його пророцтва

Отець Піо – монах з Італії, який був зарахований до лику святих католицької церкви посмертно. Він відомий своїми пророцтвами, стигмати і вершать чудес. Монах став настільки популярний, що навіть після його відходу в інший світ віруючі люди намагаються отримати його допомогу.

Життєва історія

1. У п’ятирічному віці хлопчик захворів на туберкульоз, проте згодом повністю одужав. Його духівник повідомив, що власне після цього хлопець мав особливі містичні переживання присутності ангелів, Діви Марії та самого Христа. Але, по‑дитячому вважаючи ці об’явлення звичними й природними, нікому про них не розповідав.

  2. Франческо Форджоне вступив до ордену капуцинів у 16 років. Від 1916 року до самої смерті о.Піо фактично не покидав невеличкого монастиря у селищі Сан Джовані Ротондо, натомість після смерті його тіло та часточки мощів часто перевозили для вшанування у різні міста. Реліквії о.Піо є зокрема в київській парафії Марії Матері Церкви.  

3. Оскільки багато з тих, хто потребував духовної підтримки, не могли приїхати до святого безпосередньо, падре Піо пропонував, щоби всі охочі посилали замість себе ангела-хранителя. Тож дуже часто священик цілі ночі не спав, розмовляючи з ангелами.  

4. 1918 року під час вечірньої молитви на тілі монаха з’явилися стигмати — видимі криваві рани в тих місцях, де вони були на тілі розіп’ятого Ісуса Христа: на долонях, ступнях та боці. Рани були відкриті й кровоточили то сильніше, то слабше протягом 50 років, тому отець постійно їх перев’язував. Стигми зникли лиш за кілька годин до його смерті, не залишивши жодного сліду…  

5. Хоч стигми не загноювалися, не інфікувалися і рівень гемоглобіну в крові священика, попри постійну кровотечу, залишався незмінним, щосекунди о.Піо зазнавав сильного болю. А рани пахнули квітковим ароматом…  

6. «В’язень сповідальниці» — так називали о. Піо, адже саме на уділення Таїнства Покаяння він витрачав по 19 годин на добу!  

7. Отець умів «читати серця». Сповідаючи, відчував щирість чи лукавість покаяння, а також міг чітко нагадати людині її важкі гріхи, якщо вона їх забувала або затаювала навмисне. Люди червоніли, плакали і прагнули провалитися крізь землю, сповідаючись в о.Піо, проте черги до його сповідальниці не зменшувалися. Цікаво, що майже в жодному випадку людина не покидала священика, не здобувши цілковитого примирення з Богом, навіть якщо це були масони, атеїсти, скептики чи раціоналісти…  

8. Отець Піо був наділений даром пророцтва і передбачив кривавий замах на життя Папи Йоана Павла ІІ, трагедію, що сталася 11 вересня 2001р. у Нью-Йорку та часто знав долю душ померлих. І, звісно ж, він ще до смерті мав дар зцілення. Іноді достатньо було хресного знамення, щоб хвороба відступила.

  9. Він був одним із небагатьох святих, хто мав дар білокації — здатність перебувати одночасно в кількох місцях. Це могло бути у видимий і невидимий спосіб, проте хворі люди в різних кутках землі усвідомлювали візит падре Піо через сильний запах фіалок, лілій, троянд чи кадила. В моменти видимої білокації він сидів нерухомо в своїй келії але зустрічався зі своїми духовними дітьми чи друзями деінде в світі.  

10. По смерті тіло отця Піо залишилося нетлінним і досі зберігається в монастирі Сан Джовані Ротондо, куди щороку прибуває близько 8 млн прочан.

Падре Піо – передбачення про Росію та інших країнах

За життя Падре залишив чимало прогнозів, частина з них була записана ним же, а частина – випадковими свідками його пророцтв. Залишилася після Падре Піо книга, в якій записано пророцтва про кінець світу і каре Господній, але про це трохи нижче. Відносно майбутнього Європи, монах вважав, що проблеми почнуться після того, як спорожніє престол Папи Римського. Швидше за все, мається на увазі зречення або смерть Папи Римського, проте з часів появи цього пророцтва змінилося вже кілька Пап. З цього можна зробити висновок – монах не знав, який саме Папа Римський покине престол незадовго до настання темних часів. Особливою конкретики в прогнозі для Європи немає. Відомо, що її спіткає кара Божа. Маленький народ буде приречений на бій, його правитель буде переможений. Цей народ спровокує злобу, ненависть і наклеп в Європі. Судячи з того, що чернець побачив сім куль, які виступають проти птахів, швидше за все, мова йде про війну із застосуванням ракет. Існує пророцтво Падре Піо про Росію, в якому йдеться про війну між Сходом і Заходом. Тут простежуються збіги з пророцтвами Ванги про Росію – вона вважала, що Росія об’єднає сили з Китаєм. Війна очікується, швидше за все, з Європою або Америкою. Втім, судячи з усього, Європа може бути зайнята своїми проблемами – війною з невеликим народом. Пророцтва про Росію Падре Піо говорять про те, що війна буде масштабною, і всі, хто живе на Землі люди будуть безсилі її зупинити. Буде багато убитих і поранених, як з боку Сходу, так і з боку Заходу. Хто здобуде перемогу – невідомо і, за словами ченця, не так уже й важливо, адже після цієї війни епідемії і голод віднесуть багато людських життів. Отець Піо вважав, що найважливішим завданням людства потрібно рахувати не перемогу у війні, а її уникнути. Отець Піо нічого не говорив щодо важливої ​​місії російського народу, як провидиця Ванга, однак на важливість духовності та він звертав увагу. Віра врятує людини в найскладнішій ситуації, вона ж допоможе вижити під час кінця світу, коли гнів Божий впаде на недостойних людей.

Падре Піо – пророцтва про кінець світу

Книга Падре Піо – це реально існуючі записи ченця і священика, які за останні десятиліття стали легендою. Саме вона містить важливу для кожної людини інформацію про кінець світу. Існує чимало пророцтв про кінець світу, проте це відрізняється від них – на думку ченця, людство буде покарано не війною або природними катаклізмами, а гнівом Господа.Причиною для гніву послужать глузування невіруючих, відмова більшості людей жити за християнськими заповідями, а також загроза зникнення віри з лиця Землі. У 1950 році Падре Піо відправив комісії Ватикану попередження для всього людства. Він намагався вплинути на людей, яких турбує тільки отримання задоволень. Чернець був упевнений, що Земля перетворюється в Содом і Гоморру, а люди самі себе штовхають у прірву.
Книга Пророцтв Падре Піо говорить про три дні, протягом яких буде знищена велика частина злих, безбожних грішників. Чернець радив при настанні кінця світу закритися вдома і присвятити себе молитвам. Визирати навіть у вікно на вулицю він не рекомендує, адже звичайна людина не здатна винести навіть виду Божого гніву. Через два роки після кінця світу для залишилися в живих людей настануть хороші часи. Мало хто залишаться в живих, проте пройшли випробування віри гарантується справжній рай на Землі

Твій світ з посиланням на Інтернет джерела