Важливо знати кожній жінці

1. Він постійно дивиться на тебе.

Іноді ти ловиш його погляд, що навіть може лякати тебе. Але не хвилюйся: в деяких чоловіків відключається мозок, коли поряд дівчина, яка їм дуже подобається. Вони просто не можуть насититися тобою та твоєю красою.

Це хороший знак. Значить його почуття до тебе сильніші за все інше, чим він там займався, і навіть сильніші за те, що можуть подумати люди, побачивши, як він на тебе вирячився.

2. Він приділяє тобі всю свою увагу.

Він хоче проводити з тобою якнайбільше часу, впізнавати тебе краще. Більшість чоловіків перестають це робити в тривалих стосунках, так що радій і насолоджуйся! Ти дійсно йому подобаєшся!

3. Він готовий на все заради тебе.

Чоловіки люблять робити щось небезпечне, бо думають, що так виглядають справжніми чоловіками. Якщо він готовий на багато заради тебе, не суди суворо, навіть якщо це якась дурість. Просто оціни його готовність і знай, що ти йому дуже подобаєшся!

4. Він каже, що любить тебе.

Потрібна сміливість, щоб поділитися своїми почуттями і зізнатися в цьому особливо для чоловіка. З їхньої точки зору це найскладніше. Якщо чоловік освідчується тобі в коханні, то він вирішив, що це серйозно, що дороги назад немає. Сподіваємося, ти відчуваєш до нього те саме!

Пише про це Твій світ із посиланням на історії.