Продають іграшки ручної роботи, а гроші віддають на ЗСУ. Зворушлива історія сестричок, що волонтерять У Коломиї

Двоє юних волонтерок допомагають ЗСУ – продають іграшки ручної роботи, які шиє їхня мама. За одну таку вони просять зовсім мало – 20 грн., хоча вона вартує набагато більше. 

Пр це на своїй сторінці розповів Інформатор.

Родина приїхала до Коломиї з Миколаєва після початку повномасштабної війни.

“Шити – моє хобі та заспокійливе. Так і зародилась ця ідея. Частину вилучених коштів використовуємо для закупівлі нових матеріали для пошиття іграшок. Решта грошей йде на підтримку ЗСУ. Нещодавно вдалось допомогти одному батальйону з Миколаєва. А тепер-от спекли 5 тортів та віднесли їх до Народного дому”, – розповідає мамі дітей пані Інна.

 Діналися й про те, дівчатка відреагували на таку ідею?

“Спершу вони соромились. Марійка та Даринка не кличуть людей до свого “міні-прилавка”, а просто чекають, поки хтось зверне увагу та сам зголоситься допомогти ЗСУ. А ще вони хочуть додому. Ми всі хочемо додому, тому помагаємо всім, чим можемо”, – додає жінка.

Іграшки дуже різноманітні та яскраві: тут і жабки, і котики, і бджілки, і мишки, і пташки, і навіть рожеві зайчики. Також можна знайти сердечка різноманітних кольорів. Вони зігріватимуть душу навіть у похмурі осінні дні, адже наших ЗСУ та таких дітей ворог ніколи не переможе.

Долучайтесь до акції й ви: по-перше, зробите добру справу, а по-друге, іграшки й справді вартують вашої уваги.

Твій світ