Звання Героя України посмертно просять присвоїти Любомиру Бордуну

Любомир Бордун – депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти. Пішов захищати Україну з перших днів  повномаштабного вторгнення росії . До останнього боровся з російськими загарбниками у Донецькій області, де ,власне, і загинув. Життя головного освітянина Коломиї обірвалося 23 вересня 2022 року.

«Любомир – непересічна людина. Завдяки своїй старанній праці заробив авторитет та повагу серед колег, освітян, батьків та всіх інших жителів нашої громади. Людина з великої літери. Справжній професіонал, великий патріот, люблячий батько, чоловік та син, хороший друг” – такими словами описують чоловіка всі, хто його знав. Більше того, люди гуртуються заради присвоєння Любомиру Звання Герою України. Таке звернення до Глави держави опублікував Козар Андрій Ігорович на сайті електронних петицій.

“Наш Любомир, наш Герой, загинув від рашистської зброї на Донецькому напрямку. З перших днів боронив нашу неньку від загарбників. Любомир Бориславович Бордун – вихованець Коломийської гімназії імені Михайла Грушевського, неодноразовий переможець наукових олімпіад, депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти, гордість міста Коломиї, люблячий чоловік і батько двох дітей, воїн 10-ої гірсько-штрумової бригади віддав своє життя за світле і незалежне майбутнє нашої неньки України. Людина, яка виховувала нашу молодь, яка вкладала всі свої знання в майбутнє України і яка поклала своє життя заради цього заслуговує носити звання Героя України! В зв‘язку з цим, просимо Президента України, присвоїти Бордуну Любомиру Бориславовичу 29.06.1984 року народження звання – Герой України посмертно!” – йдеться у тексті.

До слова, петиція опублікована 26 вересня і станом на зараз, зібрано понад 300 голосів з необхідних 25000

Щоб підтримати дану петицію потрібно перейти за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/164828? авторизуватися і підписати.

Це найменше, що ми можемо зробити для нашого ГЕРОЯ!

Твій світ