Доросла жінка, це навіть не про вік, а про усвідомлення

Тим не менш, вік жінки дуже має значення. Сік молодої дівчини, як молоде вино, п’яний і крутить голову, щоб ти вранці прокинувся розбитий… Але сік зрілої жінки схожий на елітний коньяк довготривалого, його не просто куштуєш, а насолоджуєшся, не помічаючи, як спорожняєш цілу пляшку без хмелю взагалі.

Доросла жінка, це навіть не про вік, а про усвідомлення. Жінки, як гудзик розквітли на самому піку, елегантні і привабливі До її доглянутого тіла додається мудрості, і ця суміш термоядерна. Досвід і впевненість зворушують цілі гори бажань. Така жінка знає чого хоче і чому. Її не цікавлять ванільні соплі і нерішучі “фєльти”. Тільки метушня. Тільки дії.

Вона не буде говорити про “любиш ти чи ні”, вона сама все бачить, чує і відчуває.

Її не потрібно перевіряти – вона “рентген” просвітлює наскрізь. Її інтуїція настільки розвинена, що все напівпоглядно. Вона не збирається за кимось бігати, їй зручно почувається і навіть більше ходить від чиїсь імені.

Зріла жінка добре знає свої можливості та здібності. Вона не буде крутити істерію на публіці, вона буде тихо робити висновки, які або змусять її зникнути, або холоднокровно застрелять. Така жінка відверта, бо їй немає чого боятися, а чоловікові не треба здогадуватися, як до нього ставляться насправді.

Така жінка не обдурить і не зрадить, бо її вибір не спонтанний, а свідомий. І це багато чого варте.

Твій світ