В  Івано-Франківську студенти медики організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

студенти Івано-Франківського національного медичного університету організували благодійний ярмарок. Всі вторговані гроші планують передати на потреби одного з бійців окремої президентської бригади імені Богдана Хмельницького.

“До нас звернулась за допомогою студентка 1-го курсу, в якої хлопець обороняє нашу країну в Бахмуті. Його частин терміново потрібен тепловізор”, – розповідає Богдан Гаєвий, учасник Студентського парламенту.

Спільно зі студентський самоврядуванням над організацією працювали також команди UMSA та EMSA.

Відвідувачі могли придбати солодощі, картини, горнятка, футболки й сувеніри, а також спробувати себе у ролі лікаря.

Організатори кажуть, всі смаколики студенти вишу виготовляли власноруч.

Придбав смаколики на ярмарку франківець Григорій Федосенко. Чоловік каже: про захід дізнався від друзів, які його сюди запросили.

Це — підтримка для тих хлопців, що на передовій. Я сам є учасником бойових дій, лише недавно приїхав. Приємно, коли нам допомагають цивільні, особливо, коли це — студенти. Коли вони переживають, коли вони стараються і щось роблять“, — розповідає Григорій Федосенко.

Під час благодійного заходу відвідувачі могли залишити свої пожертви у скриньці, яку поставили студенти. За будь-який донат — взяти долоньку з написом “Я допомагаю ЗСУ”, вписати на ній своє прізвище та почепити на дошку, а також залишити свій підпис на стязі.

Загалом  зібрали 23 850 гривень, їх передадуть на потреби одного з бійців.

Пишаємося свідомості сучасної молоді!

Твій світ