Гороскоп на тиждень. Що кажуть зорі?

Кому на цьому тижні поталанить, а кому – ні, а також про сприятливі та несприятливі дні дізнайтеся з нашого гороскопу для всіх знаків зодіаку.

15 лютого – гармонійний день, складаються сприятливі зовнішні обставини для романтичних зустрічей, спілкування із близькими людьми, творчої діяльності. Якщо хочете покращити стосунки з дорогою для вас людиною, використовуйте потенціал цього дня.

16 лютого – потрібний день для професійної сфери, просування своїх інтересів, ухвалення важливих, сміливих кроків, необхідних для успіху в кар’єрі.

17 та 18 лютого можна успішно вирішити юридичні питання, поговорити з партнерами про подальші плани, вирушити у поїздку чи далеку подорож. Також слушний час для проведення або відвідування навчальних заходів, пошуку інформації, зустрічей із високопоставленими людьми, угод купівлі-продажу.

19 лютого о 00:35 за київським часом Сонце входить у знак Риб, цього дня Венера та Плутон у гармонійному аспекті – гарний день для великих покупок, складання фінансового плану, вирішення матеріальних питань, знаходження компромісу у взаєминах. День перед Молодиком є дуже важливим, енергетично сильним, тому події цього дня вплинуть на місячний цикл, який розпочнеться 20 лютого.

Овен

Представники вогняного знака на початку тижня отримають несподівану новину, від якої закиплять всі емоції. Важливо стримати себе, видихнути і приймати рішення в спокійному стані. Гороскоп на тиждень 13-19 лютого 2023 Овнам радить в середині тижня звернути увагу на своє здоров’я. Краще зайнятися спортом або прогулятися на свіжому повітрі. Тиждень закінчиться на позитивній ноті, а вихідні краще провести з рідними.

Телець
Тільцям у період з 13 по 19 число астрологи радять залишатися енергійними та повними сил. Особливо це стосується будніх днів, у які може відбуватися багато цікавого та важливого. Найнебезпечнішими днями, якими стануть середа і четвер, краще не переходити дорогу небезпечним і непередбачуваним людям. Також на цьому тижні астрологи наполегливо рекомендують доводити будь-які справи до кінця. Якщо цього не робити, можна серйозно зіпсувати свою репутацію, та й просто втратити гроші, час. У спілкуванні з оточуючими важливо не сприймати всі їхні слова надто близько до серця.

 Близнюки

З понеділка можна і потрібно починати нове життя. Особливо це актуально, якщо є грандіозні плани і сприятливий час для їх реалізації. Гороскоп на тиждень Близнюкам радить почати навчання або відвідати семінари, лекції. В середині тижня потрібно виділити час для себе-процедури краси, похід в перукарню. Також не можна забувати про здоров’я і обмежити вживання шкідливої їжі. В кінці періоду можна зі спокійною совістю усамітнитися і навести порядок в своїх думках.

Рак

Непрості питання, пов’язані з близькими родичами, вважатимуться майже вирішеними. Закоханим доведеться непросто: почуття зазнають випробувань. Ви маєте розібратися в старих образах і нарешті докопатися до причин проблем. У вас все вдасться, однак у всіх особистих справах намагайтеся бути делікатнішими. Романтична вечеря посилить почуття та дасть привід для відвертих зізнань.  Не зайвим буде влаштувати собі невеликий відпочинок або вирушити в невелику поїздку, щоб розвантажити нервову систему.

Лев
Левам цього тижня вдаватиметься робити те, що задумано, проте вранці у Львова можливе тривале пробудження та входження до робочого ритму. Найбільша небезпека може чатувати на Львів, які почнуть надто переоцінювати свої можливості. Астрологи радять бути реалістами та дивитися на всі проблеми об’єктивно. Важливо оцінювати свої сили здорово. Щоб уникнути розчарування, доведеться почати ретельніше планувати справи на майбутнє.

 Діва

Представникам цього знака доведеться зіткнутися з новинами на самому початку тижня. Подальші дії гороскоп на тиждень Дівам рекомендує планувати виходячи з отриманої інформації. В середині тижня потрібно буде надати допомогу близьким, а також з’явиться час для отримання нових знань, використовуйте його. До кінця тижня зірки обіцяють зустріч з друзями, а на вихідних будуть царювати спокій і меланхолія.

Терези
Конкуренти можуть завдати неприємностей. Бережіть свої ресурси, не реагуйте на провокації. Якщо ви зовсім запустили здоров’я, настав час зайнятися його зміцненням. Людям у поважному віці в цей період варто утриматися від переохолодження. У любовних справах не все складатиметься ідеально. У наявних стосунках виявляться проблеми, які потребують негайного вирішення. Назріла потреба у відвертій розмові, намагайтеся бути об’єктивними та зрозуміти почуття партнера.

Скорпіон
У Скорпіонів очікується відносно продуктивний, цікавий та сприятливий тиждень, однак, 15 та 16 числа, у дні небезпечних аспектів, їм варто спробувати бути обережнішими у спілкуванні з неприємними людьми. Також у ці дні краще не розпочинати нічого нового. Якщо вони виявляться надскладними та негативними, важливо буде очищати свою свідомість від поганих думок. Про те, як це робити, ми розповідали раніше у окремій статті. Не варто сприймати все сказане оточуючими надто близько до серця. Люди можуть бути грубими в ці сім днів.

Стрілець
У Стрільців на любовному радарі можуть з’явитися нові претенденти на роль другої половинки, а у фінансовій сфері можуть з’явитися нові можливості. Проблема в тому, що Стрільці можуть просто не помітити. У відносинах з оточуючими астрологи радять придушувати потяг до прояву фальшивих почуттів. Якщо хтось із колег або друзів запідозрить Стрільців у тому, що вони не до кінця відверті, це може стати початком великих проблем і втрати дружби, кохання, поваги, а також стати причиною невдачі. Як відпочинок корисно буде ходити за покупками, гуляти, займатися коханим хобі.

 Козеріг

На початку тижня представники земного знака постануть перед складним вибором. Рішення матиме довгострокові наслідки, тому його потрібно прийняти спокійно і виважено. Гороскоп на тиждень 13-19 лютого 2023 Козерогам радить надати допомогу родичам, які можуть висловити такі прохання. В середині тижня можлива зміна роботи і отримання нових пропозицій, які підуть тільки на користь. Кінець тижня і вихідні пройдуть спокійніше

 Водолій

На початку тижня представники повітряного знака повинні будуть проявити новаторський підхід до справи. Це допоможе вийти на новий рівень і подолати труднощі. Середина тижня пройде під знаком дрібних сварок. Гороскоп на тиждень Водоліям не рекомендує лізти на рожен в суперечках з рідними. Також в період 13-19 лютого можна сміливо починати процедури схуднення. Це буде сприятливий період для догляду за шкірою.

Риби
Рибам цього тижня потрібно постаратися розвинути свій дар переконання, щоб взаємодіяти з людьми ефективніше. Головне — не переходити на маніпуляції, адже це може негативно вплинути на карму. Щось, що не входить у плани, краще відкласти на потім, щоб не ставити самим собі палиці в колеса. Це чудовий час для того, щоб перетворити свою оселю, свій зовнішній вигляд. Важливо допомагати оточуючим, адже егоїзм зараз не в тренді. Важливо залишатися добрими та чуйними у будь-якій ситуації.

Твій світ з посиланням на Інтернет джерела