Сатана скликAв світовий конгрес демонів.

У своїй вступній промові він сказав: “Ми не можемо заборонити християнам ходити до церкви. Ми не можемо заборонити їм читати Біблію. Ми не можемо заборонити їм спілкуватися з Богом у молитві. Як тільки вони встановлюють зв’язок з Христом, ми одразу втрачаємо над ними владу. То нехай ходять до своїх церков, але ми вкрадемо їх час, щоб вони завжди були ЗАЙНЯТІ – не могли молитися і каятися і виростити стосунки з Христом. “Так треба робити”, – сказав диявол. “Ви повинні перешкоджати їм спілкуванню з Богом і підтримувати цей зв’язок протягом дня. “”Як ми це робимо? “, – кричали демони. “Тримайте їх зайняті нічим і думайте про багато способів зайняти їх розум усілякими непотрібними речами. А головне, надихати в них жагу до матеріальних благ та збагачення. Нехай проникає бажання заробити якомога більше грошей і купити собі машини, квартири і котеджі. Нехай заробляють все більше і більше грошей, щоб ходити в ресторани і кафе, щоб купити дорогий модний одяг, робити дорогий ремонт квартир і облаштувати меблі. Спробуйте їх витрачати, витрачати і брати, позичати, брати довгострокові кредити і, таким чином, опинитися в Кабала А коли запалять бажання – особисте збагачення, прагнення до грошей – Христос їм вже не знадобиться… Переконуйте своїх дружин залишатися на роботі, а своїх чоловіків працювати 6-7 днів на тиждень, 10-12 годин на день, щоб вони мали час піклуватися про свої сім’ї та виховувати власну

діти. Не дозволяйте їм проводити час з дітьми, щоб їхні діти з ранку до ночі тусувалися на вулиці і дружили з поганими кампаніями, тоді вони перестануть вчитися і нічого хорошого з них не вийде. Тоді їхні сім’ї розпадаться і їм буде самотньо, а ми допоможемо їм заснути від горя. Стимулюйте їх розум без міри, щоб телевізори та комп’ютери в їх домівках постійно працювали, а вони проводять якомога більше часу за телевізором та комп’ютером і ніколи не встигнуть помолитися. Переконайтеся, що нехристиянська музика постійно грає в кожному магазині та ресторані світу. Це заблокує їх розум і зруйнує їх єдність з Христом.. Розкладіть багато журналів і газет на столах в кафе.

Бомбіть їх розум новинами та рекламою 24 години на добу. Нехай по дорозі ловлять море білбордів. Заповнюйте свої поштові скриньки рекламою, каталогами замовлень поштою, інформаційними бюлетенями та пропозиціями безкоштовних продуктів, послуг та Покажіть худеньких, гарненьких моделей в журналах і по телевізору, щоб їхні чоловіки повірили, що зовнішня краса – це найважливіше, і вони стали незадоволеними дружинами. Зробіть своїх дружин занадто втомленими, щоб любити своїх чоловіків вночі.

Якщо вони не дають своїм чоловікам кохання, яке їм потрібно,

– чоловіки почнуть шукати її в інших місцях. Це швидко їх знищить

сім’ї! Відволікти їх від новорічних та пасхальних свят,

концерти на телебаченні і п’яні празники, щоб не робили

навчили своїх дітей справжньому сенсу Різдва та Пасхи.

Нехай повертаються втомлені навіть з відпустки.

Тримайте їх весь час ЗАЙНЯТИМИ, щоб йти до

природою і милуватися Божим творінням. Надішліть це натомість

їх до парків розваг, спортивних заходів, ігор,

концерти і в кіно. І нехай всі християни будуть назавжди

– ЗАЙНЯТО, ЗАЙНЯТО, ЗАЙНЯТО! Затоплюйте їх життя настільки добром, що у них немає часу шукати сили в Ісусі. Скоро вони будуть жити і працювати спираючись тільки на себе.

жертвує своїм здоров’ям та сім’ями заради бізнесу та грошей.

Це спрацює! Це був чудовий план! Дияволи щасливо виконують свою місію, роблять християн всюди більш зайнятими та поспішають туди-сюди, залишаючи менше часу для Бога, молитви та своїх сімей

Питання в тому, чи вдався диявол

чи був його намір? Ви будете судДЕЮ!

ТВІЙ СВІТ