Тяжка втрата: війна забрала життя відомого стронгмена

Спортивна спільнота України понесла чергову важку втрату. У запеклих боях з російськими загарбниками загинув відомий стронгмен та пауерліфтер Андрій Дмитрієв.

Одинадцятий місяць продовжується боротьба України з російським агресором. Кожен день війни забирає життя українських захисників.Одна з найгарячіших ділянок фронту російсько-української війни місто Бахмут на Донеччині. Там, захищаючи рідну землю від окупантів, загинув український стронгмен Андрій Дмитрієв.

“Наша стронгменівська родина зазнала непоправної втрати. Андрій загинув під Бахмутом. Ми будемо тебе пам’ятати, друже! На твою честь буде підійматися прапор на змаганнях! Співчуваємо та горюємо разом із близькими та рідними… Дякуємо тобі. Спочивай з миром, янголе. Слава Герою України”, –  повідомила Федерація стронгмену України у Facebook.

Андрій Дмитрієв був головою Сумського осередку Федерації стронгмену України. Він також неодноразово ставав чемпіоном різноманітних змагань із багаторазового жиму штанги лежачи та чемпіоном гирьового спорту.

Зв’язок із Дмітрієвим зник 31 грудня. Згодом стало відомо, що спортсмен загинув. Це ще одна важка втрата, яку російські терористи завдали спортивній спільноті України.

У відомстві нагадали, що понад 3 тисячі спортсменів, тренерів, працівників закладів фізичної культури та спорту зараз захищають Україну зі зброєю в руках.

Від початку повномасштабного вторгнення рф понад 190 загинули на полі бою та від ворожих снарядів.

Твій світ з посиланням на Федерацію стронгмену України