Що робив житель росії на Закрапатті та як це пов’язано з Московським патріархатом?

Працівники Тячівського відділу міграційної служби Закарпаття спільно із співробітниками Управління Служби Безпеки у Закарпатської області викрили порушника міграційного законодавства, який нелегально проживав на території України.

Настоятель Дубівського Свято-Ільїнського монастиря УПЦ МП на Закарпатті виявився громадянином росії, який тривалий час перебував на території України незаконно. Тож  міграційна служба  примусово видворить священнослужителя на рідну землю в рф.

Документи про проживання в Україні у настоятеля монастиря УПЦ МП уже закінчилися. Але після цього він не повернувся в РФ, а продовжував жити в Україні, порушуючи цим її законодавство.

Зазначається, що 20 грудня чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф 1700 грн. Крім того, прийнято рішення про примусове повернення мігранта до країни походження.

“У результаті спільного відпрацювання працівників Тячівського відділу міграційної служби Закарпаття та співробітників УСБУ в області виявлено порушника міграційного законодавства. Ним виявився громадянин Росії, настоятель Дубівського Свято-Ільїнського монастиря. Священнослужитель проживав у смт. Дубове незаконно, оскільки термін дїї посвідки на проживання закінчився”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що на в’їзді до Києва було затримано священика УПЦ Московського патріархату, який схвально відгукувався про державу-терориста. Служитель московської церкви зневажливо ставиться до українців, називаючи “бандерівцями”.

Обшуки в церквах УПЦ МП на Закарпатті

СБУ проводила масштабні обшуки на території церков та монастирів УПЦ МП. Там виявили багато антиукраїнської літератури, агіток, які виправдовували війну Росії проти України.

Обшуки відбулись також і на Закарпатті, зокрема:

  • У Свято-Миколаївському чоловічому монастирі в Хустському районі Закарпаття знайдено символіку забороненої партії “ОПЗЖ” та брошури, в яких вихваляли російських загарбників у війні проти України.
  • Правоохоронці проводили контррозвідувальні заходи на території Свято-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря Мукачівської єпархії УПЦ (МП) на Закарпатті. Серед виявленого правоохоронцями – книжки ксенофобського змісту з образливими вигадками про інші національності та релігії. У знайдених брошурах заперечується право України на незалежність, і наголошується, що “росію, Україну та білорусь не можна розділити”. Також там молились з патріарха Кирила, який підтримує масові вбивства українців.

Повідомляє Твій світ з посиланням на Міграційну службу Закарпатської області